Šta je Business café?

Business Café su organizovana druženja malih preduzetnika i onih koji to žele da budu. U goste dovodimo uspešne lokalne preduzetnike i s njima razgovaramo o njihovom preduzetničkom putu, kako su uspeli, gde su pogrešili, šta su naučili, šta bi nas savetovali. Nakon razmene iskustava, saveta, znanja i informacija sledi organizovani i neformalni networking s ciljem sklapanja poslovnih prijateljstava i kontakata.

Neki kažu da smo postali pokret, neki da smo već institucija, neki da smo kinderjaje za odrasle, neki čak i misle da nas treba propisati kao obaveznu terapiju. Jedno je sigurno – mnogi planiraju svoje poslovne obaveze i putovanja prema terminima naših događaja, a svi koji su ikad bili slažu se da je neopisivo dobra atmosfera koja ih nosi još danima i danima nakon događaja.

Sve je počelo 2011. godine spontano, nakon informacije da se 57% poslova na ovim prostorima sklapa uz kafu. Ušavši u osmu godinu poslovanja Business Café i dalje uspešno šalje dve poruke:

1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo sopstveni biznis, svi prolazimo kroz iste uspone i padove
2. MOGUĆE JE USPETI I SADA I OVDE – na našim prostorima, uprkos svemu i svima, što priče gostiju Business cafe uvek iznova potvrđuju

Business Cafe se uz Srbiju održava i u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Austriji.

Business Café nije samo najpopularnije druženje preduzetnika na prostorima JI Evrope, nego je nastao novi pokret, stvorila se zajednica drugačijih preduzetnika, novi način poslovanja.

Pridružite nam se na idućem druženju u Vama najbližem gradu http://businesscafe.info/events/

Kako je bilo na prošlim eventima (foto, video, fb) pogledajte ovde http://businesscafe.rs/kako-je-bilo/