Međunarodna stručna konferencija žena preduzetnica

Znanje se množi deljenjem!

U ženskoj prirodi jeste da stvara, umrežava i čini svet boljim.

Upravo zbog toga, okupile su se žene koje imaju ideje, znaju kako da ih realizuju i žele to znanje da podele.

U Novom Sadu od 15. do 18. juna 2017. godine baš ovakve žene okupiće se u na Međunarodnoj stručnoj konferenciji žena preduzetnica.

Kako smo uverene da ste baš Vi jedna od nas želimo sa Vama da podelimo šta smo to pripremile i želimo da razmenimo iskustva sa preduzetnicama iz regiona.

Očekujemo Vas 15. juna da zajedno učimo jedne od drugih i konferenciju započinjemo na najbolji način – predavanjima i radionicama u okviru kojih ćete imati priliku da u Kongresnom centru Novosadskog sajma slušate i učite o tome kako razviti svoju ideju, opstati i rasti, biti spremna na promene, kako se pozicionirati na tržištu u svetu novih načina komunikacije, čime i kako finansirati svoj preduzetnički projekat. Ovaj rasadnik znanja i ideja završićemo životnim i preduzetničkim pričama žena koje su već uspele, kako bismo se na praktičan način kroziskustva onih koje su kroz lavirnt preduzetništva uspešno prošlemogle ohrabriti na neke nove korake.

Dane od 16. do 18. juna želimo da posvetimo upravo primerima dobre prakse i u tu svrhu vodimo Vas na “Trg preduzetništva” na kojem će se predstaviti više od 100 preduzetnica iz regiona. Namera nam je da zajedno sa vama uživamo u autentičnim proizvodima pravljenim s ljubavlju i kao takve približimo ih i novosadskoj publici.

16. juna posebnu pažnju usmerićemo na prezentovanje lokalnih gastronomskih proizvoda i njihovu integraciju u okviru turističke ponude regije i u lokalnim restoranima.

Spajajući lepo i korisno, 17. juna će pored preduzetnica svoje zasluženo mesto naći će i najmlađi preduzetnici i preduzetnice sa svojim idejamakojima žele da uplove u preduzetničke vode i zato treći dan posvećujemo upravo inicijativama mladih i đačkim kompanijama.

Za sam završetak konferencije pripremili smo vam zaista nešto posebno. U nedelju, 18. juna 2017. godine na “Trgu predizetništva” prisustvovaćete jedinstvenom Business Café-u na otvorenom na kojem će biti prisutne predivne i kreativne žene iz svih Business Café-a (iz Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije).
Specijalnim i inspirativnim gostima dodali smo i zabavnu notu, te će ovaj Buisness Café zaista po svemu biti poseban.

Konferencija se održava u organizaciji uspešnih preduzetnica koje nadahnjuju regiju svojim Business Café-ima, uz svesrdnu podršku Unije poslovnih žena Vojvodine, NVO ‘Putevima preduzetništva’, NVO ‘Naturavita’, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada i Vlade AP Vojvodine.

PRIJAVITE SE OVDE!

Drago nam je što ćete biti jedna od nas! Vidimo se u Novom Sadu od 15. do 18. juna 2017. godine na Međunarodnoj stručnoj konferenciji žena preduzetnica!